Web Analytics Made Easy - Statcounter

به جرئت می توان گفت با همه گیر شدن استفاده از دوربین های نظارتی، میزان جرائم و اتفاقات ناخوشایند احتمالی به میزان قابل توجهی کاهش یافته و قابل جبران می باشند.



بسیاری از افراد گمان می کنند نصب و استفاده از دوربین های امنیتی دردسر های زیادی داشته و هزینه های زیادی را بر آن ها تحمیل می سازد.

در حالی که حقیقت آن است که تهیه و نصب دوربین مدار بسته از ساده ترین و اصلی ترین گام ها برای بالا بردن و ارتقاء سطح امنیتی هر ساختمانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بنابراین تنها با یک بار اقدام به تهیه و نصب تجهیزات امنیتی همچون دوربین های نظارتی، تا سال ها خیالی آسوده خواهید داشت.

از آن جایی که بسیاری از افراد با نحوه نصب و چگونگی انتخاب یک گارانتی معتبر و مطمئن بیگانه اند، در این مقاله قصد داریم تا اطلاعاتی کاربردی و مفید را در اختیارتان قرار دهیم.

برای نصب و راه اندازی سیستم امنیتی خود باید از کجا شروع کنیم؟

گرچه برای راه اندازی دوربین های امنیتی دو راه کلی وجود دارد؛ اما اگر قصد دارید تا تجهیزات امنیتی که تهیه کردید را خودتان نصب کنید، کافی است تا طبق مراحل زیر پیش بروید:

انتخاب محل نصب دوربین

نکته ای که باید پیش از خرید تجهیزات امنیتی به آن توجه کرد، انتخاب و تعیین محل مناسب برای نصب دوربین مدار بسته می باشد.

با توجه به محل مورد نظر و فاصله آن مکان با سیستم مانیتور و دستگاه ذخیره تصویر می توانیم مشخص کنیم به چه نوع دوربین و چه میزان کابل کواکسیال احتیاج خواهیم داشت.

برای انتخاب محل نصب دوربین باید نکاتی همچون ارتفاع دوربین، در دسترس نبودن آن، جایگاه قرار گیری دستگاه DVR یا NVR، محل قرار گیری کابل ها و... توجه ویژه ای شود.

گزینش دوربین مدار بسته و تجهیزات مناسب

پس از آنکه محل نصب مورد نظر خود را انتخاب کردیم بهتر می توانیم درباره تعداد دوربین های مورد نیاز، مدل آن ها و سایر تجهیزات جانبی تصمیم گیری کنیم.

برای مثال اگر قصد دارید تا دوربین تهیه شده را برای فضای باز و محیط بیرونی یک ساختمان به کار گیرید؛ بنابراین دوربین های بالت برای شما مناسب تر خواهند بود.

این در حالی است که اگر بخواهید دوربین را در فضای داخلی ساختمان نصب کنید باید به فکر تهیه دوربین های دام باشید.

نکته دیگر آن است که دوربین های مدار بسته به دو دسته کلی AHD و IP تقسیم می شوند که به دلیل تفاوت های ساختاری و بنیادی شان، امکانات متفاوتی را در اختیار کاربر می گذارند بنابراین حتماً پیش از خرید، نیاز ها و انتظارات خود را از دوربین مدار بسته مورد بررسی قرار دهید تا در نهایت بیشترین بازده ممکن را دریافت کنید.

اتصال کابل ها

در این مرحله بسته به نوع دوربینی که تهیه کرده اید، باید کابل متناسب با نوع تکنولوژی دوربین مدار بسته را تهیه کرده و آن را به دستگاه ذخیره تصویر متصل کنید. دوربین های آنالوگ یا AHD به وسیله انواع کابل های RG به دستگاه DVR متصل می شوند.

این در حالی است که دوربین های تحت شبکه یا IP اطلاعات خود را بر بستر پروتکل های شبکه انتقال می دهند و برای اتصال به دستگاه ذخیره ساز خود یعنی NVR به کابل های شبکه نوع Cat نیازمند اند.

البته انواعی از دوربین های تحت شبکه نیز وجود دارند که می توانند دیتای ثبت شده خود را از طریق ارتباط اینترنتی نیز با شبکه به اشتراک بگذارند. به این ترتیب شما به عنوان کاربر احتیاجی به تهیه کابل های متعدد و گوناگون نخواهید داشت.

اگر محیط کاری تان فضای محدود و کوچکی دارد، استفاده از دوربین های کابلی نیازهایتان را جوابگو خواهند بود و لزومی به خرید دوربین های تحت شبکه بی سیم نخواهید داشت.

در صورتی که از دوربین های آنالوگ استفاده می کنید، می توانید دوربین را به طور مستقیم به دستگاه DVR و سپس یک مانیتور متصل کرده و تصاویر را مشاهده کنید اما اگر دوربینی که تهیه کرده اید از نوع تحت شبکه است، ابتدا باید دوربین را به سوییچ متصل سازید.

بعد از این مرحله می توانید با استفاده از کابل های شبکه، دوربین را به طور غیر مستقیم به دستگاه ذخیره ساز NVR، رایانه و حتی مودم اینترنت متصل کنید تا تصاویر تهیه شده از طریق اینترنت حتی بر روی گوشی موبایل تان نیز قابل مشاهده باشند.

تنظیمات نرم افزاری

پس از انجام کابل کشی و اطمینان از اتصال دوربین با دستگاه ذخیره ساز و یا سوییچ، نوبت به نصب و تنظیم نرم افزار های خاص هر دوربین می باشد. البته این فرآیند متناسب با مدل دستگاه ذخیره ساز، نوع دوربین و برند تولید کننده می تواند برای هر کاربر تفاوت هایی داشته باشد.

با انجام تنظیمات نرم افزاری، قابلیت هایی همچون دسترسی همزمان به تصاویر چندین دوربین، تنظیم میزان روشنایی تصاویر، امکان پلی بک، تهیه فایل پشتیبان و انتقال تصاویر ضبط شده بر روی هارد برای کاربر فراهم خواهد شد.

توجه...

گرچه مراحل نصب و راه اندازی دوربین های مدار بسته چندان سخت نیست؛ اما برخی از فروشگاه های تجهیزات امنیتی وجود دارند که نیروی پشتیبان خود را به محل دلخواه شما اعزام کرده و تمام مراحل لازم برای راه اندازی دوربین را برایتان انجام می دهند.

به این ترتیب می توانید دوربین های مدار بسته خود را در کمترین زمان ممکن نصب کرده و شیوه کار با دستگاه های ذخیره ساز تصویر و نرم افزار های ویژه آن را نیز از تیم فنی اعزام شده بیاموزید.

اگر دوربین مدار بسته مان با مشکل مواجه شد چه اقدامی کنیم؟

همه ما این جمله معروف را شنیده ایم که می گوید:«پیشگیری بهتر از درمان است.» نکته ای که واضح است آن است که همیشه پیش از خرید هر نوع کالایی، به ویژه تجهیزات الکترونیک باید خطرات و مشکلات فنی احتمالی را نظر گرفت.

بنابراین بررسی اعتبار گارانتی و خدمات پس از فروش فروشگاهی که از آن خرید می کنید، از اهمیت بالایی برخوردار است.

گارانتی در وهله اول عاملی برای خیال آسوده خریدار و ضمانتی برای اوست تا در صورت بروز هر گونه مشکل بتواند آن را پیگیری کرده و راه حلی بیابد.

اما به غیر از این مورد، گارانتی یک محصول، مهر تأییدی است بر اصالت کالا، برند تولید کننده و هچنین فروشگاه عرضه کننده. بنابراین اگر پیش از گرفتن یک تصمیم شتاب زده، مزایا و ویژگی های گارانتی کالای مورد نظرمان را بررسی کنیم، قطعاً خرید موفق تر و رضایت بخش تری خواهیم داشت.

بهتر است بدانید...

در حال حاضر برند های مختلفی تجهیزات امنیتی و دوربین های مدار بسته خود را وارد بازار کشورمان می کنند که البته برخی از آن ها برند هایی غیر تخصصی و گاهاً غیر اصیلی اند که در کشورمان نمایندگی فروش مشخصی ندارند.

واضح است که خرید تجهیزات امنیتی و الکترونیک که از حساسیت بالایی برخوردارند از چنین برند هایی در آینده ما را با مشکل مواجه خواهد کرد.

چرا که برند هایی که اعتبار تأیید شده ای ندارند، خدمات پس از فروشی را نیز ارائه نخواهند داد و به این ترتیب هزینه ها و مشکلات بیشتری را بر ما تحمیل می کنند بنابراین با توجه به وضعیت اقتصادی این روزها، عقل حکم می کند تا گارانتی را فاکتوری تعیین کننده و مهم بدانیم.

چگونه از اصالت برند و تجهیزات امنیتی مورد نظرمان اطمینان یابیم؟

همانطور که پیش از این نیز اشاره شد، بهره مندی از خدمات پس از فروش و گارانتی قابل اعتماد نیازمند آن است که برند های اصیل و مطمئنی را انتخاب کنیم.

با توجه به محدودیت هایی که به واسطه همه گیری ویروس کرونا و بیماری های فصل سرما به وجود آمده است، امکان خرید حضوری و بررسی کالای مورد نظرمان وجود ندارد.

بنابراین معقول ترین و ایمن ترین راه ممکن برای خرید دوربین مدار بسته در روزهای اخیر، مراجعه به فروشگاه های اینترنتی تجهیزات امنیتی است.

یک فروشگاه اینترنتی می تواند از راه دور ما را با مشخصات کامل یک محصول آشنا کند و در عین حال تنوع بالایی از محصولات را در اختیار ما بگذارد.

آلرت ایران یک فروشگاه اینترنتی است که مدت هاست در حوزه عرضه تجهیزات امنیتی و پکیج دوربین مدار بسته فعالیت می کند.

این مجموعه متشکل از افراد متخصص و کار بلدی است که به صورت 24 ساعته به مخاطبان خود مشاوره رایگان می دهد و پاسخگوی تمام سوالات مشتریان خود می باشد.

یکی از مزایا و وجوه تمایز آلرت ایران با سایر فروشگاه های اینترنتی ارائه گارانتی 6+ است که ویژه این فروشگاه بوده و حتی پس از اتمام مدت گارانتی نیز شما را از خدمات ارزنده ای بهره مند می سازد.

به غیر از موارد گفته شده، آلرت ایران در صورت تمایل شما، تیم فنی خود را به محل دلخواهتان اعزام کرده و به نصب و راه اندازی سریع دوربین مدار بسته تان می پردازد.

مجموعه آلرت ایران گستره وسیعی از تجهیزات امنیتی را تحت پوشش خود قرار داده و به همین دلیل نیز دست خریدار را برای انتخاب باز گذاشته است.

اگر هنوز دوربین نظارتی مورد نظر خود را انتخاب نکرده اید پیشنهاد می کنیم تا سری به وب سایت آلرت بزنید و پیش از خرید مشخصات دوربین های انتخابی خود را با یکدیگر مقایسه کنید.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: دوربین مدار بسته دوربین های امنیتی تجهیزات امنیتی دوربین های مدار بسته دوربین مدار بسته تجهیزات امنیتی پیش از خرید راه اندازی نصب دوربین تحت شبکه مورد نظر کابل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۷۴۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوای ۲ شهر بر مدار نارنجی است / پاک‌ترین هوا سهم همدان شد

آلودگی هوا زمستان و تابستان نمی‌شناسد و در تمام سال چهره آسمان را کدر می‌کند، بنابراین آمار و میزان آلایندگی‌ها برای شهروندان مهم است تا بدانند هر روز شاخص کیفی شهرها در چه سطحی قرار دارد، لازم است بدانیم امروز هوای دو شهر ناسالم و تعداد ۲۰ شهر سالم و پاک است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، اگر نگاهی به روز گذشته و امروز _دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ بیندازیم، می‌توانیم میزان و شدت آلودگی هوا که بر آسمان شهرهای مختلف گسترده شده است را به‌خوبی حس کنیم، از این رو خبرگزاری ایمنا به مقایسه شاخص کیفی هوا در شهرهای مختلف پرداخته است، بنابراین بر اساس سامانه برخط کنترل کیفیت هوای سازمان حفاظت محیط زیست، امروز شاخص کیفی هوای هیچ‌کدام از شهرها در وضعیت بسیار خطرناک (قهوه‌ای)، بسیار ناسالم (بنفش) و ناسالم (قرمز) قرار ندارد.

بر این اساس، دستگاه سنجش کیفیت هوا امروز در کلانشهرهای مشهد با شاخص ۱۱۱ و اهواز با شاخص ۱۲۸، در وضعیت ناسالم (نارنجی) قرار دارد، در حالی که روز گذشته شهر اهواز در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس قرار داشت.

در همین راستا، شرایط کیفی هوا امروز در ایستگاه کلانشهرهای تبریز با شاخص ۵۲، اصفهان با شاخص ۸۹، کرج با شاخص ۷۷، بوشهر با شاخص ۸۸، تهران با شاخص ۷۱، شهرکرد با شاخص ۸۵، بیرجند با شاخص ۶۱، بجنورد با شاخص ۹۷، زنجان با شاخص ۶۴، سمنان با شاخص ۵۹، زاهدان با شاخص ۷۹، قم با شاخص ۶۶، کرمان با شاخص ۷۴ و اراک با شاخص ۸۰، وضعیت هوای سالم (زرد) قرار دارد.

لازم به یادآوری است که روز گذشته شانزدهم اردیبهشت، شهرهای تبریز، اصفهان، کرج، بوشهر، بیرجند، بجنورد، زنجان، سمنان، زاهدان، قم، سنندج، کرمان، کرمانشاه، یاسوج، اراک و همدان، وضعیت هوای سالم (زرد) بودند.

قابل توجه است که دستگاه سنجش کیفیت هوا امروز در شهرهای ارومیه با شاخص ۲۱، اردبیل با شاخص ۳۱، سنندج با شاخص ۳۶، کرمانشاه با شاخص ۳۰، یاسوج با شاخص ۲۶ و همدان با شاخص ۱۶، در وضعیت پاک (سبز) قرار دارد، در حالی که روز گذشته شهرهای ارومیه، اردبیل، تهران، شهرکرد، مشهد، در وضعیت پاک (سبز) ثبت شدند.

به این ترتیب امروز شرایط کیفی هوای کلان‌شهرهای ایلام، شیراز، قزوین، گرگان، رشت، خرم‌آباد، ساری، بندرعباس و یزد ثبت نشده است، به طوری که روز گذشته شهرهای ایلام، شیراز، قزوین، گرگان، رشت، خرم‌آباد، ساری، بندرعباس و یزد بدون داده ثبت شد.

در نهایت بر اساس داده‌های موجود سامانه برخط کنترل کیفیت هوای سازمان حفاظت محیط زیست و مقایسه شاخص کیفی هوا، امروز هیچ‌کدام از شهرها در وضعیت بسیار خطرناک (قهوه‌ای)، بسیار ناسالم (بنفش)، ناسالم (قرمز) ثبت نشدند، اما دو شهر ناسالم (نارنجی)، تعداد ۱۴ شهر سالم (زرد)، شش شهر پاک (سبز) و شمار ۹ شهر بدون داده ثبت شدند، در حالی که روز گذشته یک شهر ناسالم (نارنجی)، تعداد ۱۶ شهر سالم (زرد)، پنج شهر پاک (سبز) و شمار ۹ شهر بدون داده درج شدند.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک (سبز)، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم (زرد)، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی)، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم (قرمز)، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم (بنفش) و ۳۰۱ تا ۵۰۰ بسیار خطرناک (قهوه‌ای) است.

کد خبر 750985

دیگر خبرها

  • پروژه‌های تامین آب مشهد وارد مدار می‌شوند
  • پرتاب ۴ ماهواره با یک موشک به مدار زمین
  • قیمت تخم مرغ در بازار امروز ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • دوربین امنیتی جدید شیائومی رونمایی شد
  • خرید اقساطی ماشین ظرفشویی از الوقسطی
  • خرید ام وی ام X22 پرو کارشناسی‌شده + گارانتی فنی و بدنه
  • شاخص هوای ۵ شهر اصفهان بر مدار نارنجی است
  • هوای ۲ شهر بر مدار نارنجی است / پاک‌ترین هوا سهم همدان شد
  • راهنمای خرید نهال گردو اصلاح شده ضمانتی و معتبر
  • گارانتی متین؛ مرکز تخصصی تعمیر اسپیکر در کشور