Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، نسیم توکلی رییس هیات مدیره این شرکت دانش بنیان در مورد ویژگی‌های دوربین پلاک‌خوان گفت: برای کنترل تردد خودروها در جاده‌ها و خیابان‌ها نیاز به یک دوربین ویژه است که باید قابلیت خواندن پلاک خودروها در روز و شب را داشته باشد.

وی افزود: تصویربرداری از یک پلاک برای پردازش تصویر مستلزم رعایت نکات زیادی از حیث ابعاد تصویر، سرعت دیافراگم، تنظیمات مختلف نور پس زمینه و نکات دیگری است که نیازمند استفاده از یک دوربین خاص است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسوول شرکت دانش بنیان خاطرنشان کرد: معمولا دوربین‌های پلاک‌خوان توانایی نمایش تصاویر کنار خودرو را ندارند اما دوربین پلاک‌خوان عرش گستر دارای دو دوربین است که یکی وظیفه تصویر برداری از پلاک و دیگری وظیفه تصویربرداری از محل تردد را دارد.

توکلی همچنین درمورد میزان تسهیلات دریافت شده از صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: تسهیلات مختلفی چون اشتغالزایی، نمونه‌سازی و سرمایه در گردش فوری از صندوق نوآوری و شکوفایی دریافت کردیم،  ما با حمایت و بهره‌مندی از تسهیلات سرمایه در گردش فوری صندوق نوآوری موفق به راه‌اندازی خط تولید قطعات الکترونیک خودرو شامل قطعه الکترونیک ایموبلایزر شدیم، البته ما دوربین مدار بسته تولید نمی‌کنیم بلکه فناوری ارتقا یافته را به تولیدکنندگان عرضه می‌کنیم تا در دوربین‌ها تعبیه کنند، همچنین از تسهیلات نمونه‌سازی صندوق نوآوری برای تولید دوربین پلاک‌خوان استفاده کردیم.

وی درباره توانمندی اضافه شده به دوربین‌های مدار بسته نیز خاطرنشان کرد: دوربین‌های مدار بسته‌ای که در کارخانه‌ها، پارکینگ‌ها و مراکز خرید نصب می‌شود به دلیل ویژگی فنی و عدم توانمندی ثبت فریم در ثانیه نمی‌تواند برای ثبت پلاک خودرو کاربردی باشد به عبارت دیگر با دوربین‌های معمولی نمی‌توان پلاک خودرو را ثبت کرد،  در این راستا با تغییراتی که به‌صورت نرم‌افزاری و سخت‌افزاری در دوربین‌های مدار بسته ایجاد کردیم این قابلیت با دوربین‌های مدار بسته معمولی با هزینه کمتر نیز قابل استفاده شده است و دوربینی چند منظوره تولید می‌شود.

وی در مورد ایموبلایزر یا سامانه ضد سرقت هم یادآور شد: این فناوری در حال حاضر در تمامی خودروهای جدید نصب شده است،  با کمک این مکانیزم و با استفاده از قفل نرم‌افزاری که بر روی ECU انژکتور نصب می‌شود، تا زمانی که قفل باز نشود استارت زدن با سوئیچ حاصلی ندارد و موتور خودرو روشن نمی‌شود.

رییس هیات مدیره این شرکت دانش بنیان در مورد صادرات دوربین پلاک‌خوان گفت: ارزش اقتصادی این محصول برای سازندگان دوربین و همچنین مصرف‌کنندگان بالا است و ما بیشتر، تامین نیاز داخل را در برنامه خود قرار دادیم،  البته به عنوان اولین تجربه صادراتی ۵۰ هزار دلار به چین صادرات داشتیم. ، مزیت رقابتی ما قیمت پایین به همراه کیفیت رقابت‌پذیر با نمونه‌های خارجی است.

توکلی در مورد محصول دیگر شرکت متبوع خود که در راستای این محصول تولید شده است نیز توضیح داد و اظهارداش: دانش و فناوری کسب شده را در برنامه‌نویسی اسکنر سه بعدی استفاده کردیم که در حال حاضر تنها پنج کشور به فناوری پرینتر سه بعدی دست یافته‌اند،  این اسکنر مطابق با کیفیت نمونه خارجی است و در مسیر توسعه قرار دارد، این اسکنر برای ساخت پروتزهای مختلف از جمله پروتز دندانی و جراحی زیبایی کاربرد دارد و در حال نوشتن FS و بازاریابی برای این محصول هستیم.
وی ادامه داد: در فراخوان گرنت سیزدهم صندوق نوآوری و شکوفایی، محصول پرینتر سه بعدی به سفارش یک شرکت دانش بنیان منتشر شده بود که ما به این فناوری دسترسی داریم و در حال نوشتن پروپوزال مرتبط برای اخذ تسهیلات گرنت صندق نوآوری نیز هستیم.
وی همچنین گفت: تبدیل شدن به هاب و لیدر صنایع الکترونیک ایران تا سال ۱۴۰۳، تبدیل شدن به بزرگترین شرکت EMS ایران تا سال ۱۴۰۳، تاسیس مرکز نوآوری باز در صنایع الکترونیک ایران و تاسیس پیشرفته‌ترین کارخانجات تولیدی برد مدارچاپی هایتک، طراحی تا مونتاژ سیستم‌های سفارشی الکترونیک تا سال ۱۴۰۳ در ایران چشم‌اندازی است که برای آینده شرکت برنامه‌ریزی شده است.

برچسب‌ها محققان ایرانی شرکت دانش بنیان فناوری دانش‎ بنیان ‎ها دوربین مدار بسته

منبع: ایرنا

کلیدواژه: محققان ایرانی شرکت دانش بنیان فناوری محققان ایرانی شرکت دانش بنیان فناوری دانش بنیان ها دوربین مدار بسته اخبار کنکور صندوق نوآوری و شکوفایی دوربین های مدار بسته دوربین پلاک خوان شرکت دانش بنیان دوربین ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۷۱۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یادداشت| اینوتکس؛ صحنه‌ای جهانی برای نوآوری ایرانی

خبرگزاری علمی و فناوری آنا، نوید فرخی؛ رویداد بین‌المللی اینوتکس هر ساله در پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود. این نمایشگاه (در کنار رویدادهایی از این دست) می‌تواند نقش مهمی در شکل‌دهی آینده ایران به ‌عنوان یک قطب علمی جهانی ایفا کند. اهمیت این رویداد از جنبه‌های مختلف قابل بررسی است زیرا فرصتی دست می‌دهد تا محققان، کارآفرینان و نوآوران برای تبادل ایده‌ها گرد هم ‌آیند.

اینوتکس به عنوان یکی از رویدادهای بزرگ فناوری کشور، صرفاً نمایش آخرین پیشرفت‌های فناوری داخلی نیست. این رویداد با مجموعه‌ای از کارگاه‌ها، سمینارها و پانل‌ها، بر انتقال دانش و ارتقای مهارت‌های جامعه علمی ایران اثرگذار است و تعاملات کارشناسان داخلی و بین‌المللی به واسطه آن تسهیل می‌شود. از سوی دیگر این نمایشگاه نه تنها تعهد ایران را به نوآوری علمی به نمایش می‌گذارد، بلکه می‌تواند نقش مهمی در توسعه اقتصاد کشور ایفا کند. ازاین‌رو باید اینوتکس را یک عامل راهبردی برای تحقق جاه‌طلبی‌هایِ به‌حقِ علمی کشور تلقی کرد.

اهمیت علمی اینوتکس برای ایران

اینوتکس در حال با حضور صدها شرکت دانش‌بنیان و برگزاری ده‌ها رویداد جانبی در حال برگزاری است. این نمایشگاه نه تنها آخرین پیشرفت‌های فناوری را به نمایش می‌گذارد، بلکه در ذات خود به عنوان یک کاتالیزور برای رشد جامعه علمی ایران عمل می‌کند و به تقویت پژوهش، همکاری و فرصت‌های آموزشی در قلمرو علم منتهی می‌شود.

اینوتکس می‌تواند در پیشبرد تحقیق و توسعه داخل کشور نقش‌آفرین باشد زیرا با فراهم کردن بستری برای نمایش دستاوردهای علمی و فنی، دانشمندان و محققان داخلی را تشویق می‌کند تا مرزهای آنچه را که از نظر علمی امکان‌پذیر است به جلو سوق دهند. از سوی دیگر پژوهشگران با حضور در این نمایشگاه می‌توانند آخرین دستاوردها در زمینه‌هایی مانند نانوتکنولوژی، بیوتکنولوژی، فناوری اطلاعات و.... را که برای پیشرفت علمی هر کشوری بسیار مهم هستند دنبال کنند و با مدل‌های نظری مرتبط آشنا شوند.

این رویداد سالانه ضمناً فناوران را قادر می‌سازد تا دستاورد خود را به مخاطبان گسترده‌تری از جمله همکاران بین المللی به نمایش بگذارند. قرار گرفتن در معرض دید جهانیان امکان بازخورد گرفتن (برای بهبود نوآوری‌ها) و تعاملات بین المللی مقدور می‌سازد.

آموزش و توسعه مهارت‌ها

مؤلفه آموزشی اینوتکس به همان اندازه جنبه نمایشگاهی آن قابل توجه است. این رویداد از طریق برنامه جامع کارگاه‌ها و سمینارها، نقش مهمی در آموزش علاقه‌مندان و جامعه علمی ایران ایفا می‌کند. موضوعات نشست‌ها اغلب شامل آخرین یافته‌های تحقیقاتی، فناوری‌های نوظهور و تکنیک‌های جدید در تحقیقات آزمایشگاهی و میدانی است.

این جلسات آموزشی به پر کردن شکاف بین دانش نظری و کاربردی کمک می‌کند و برای دانشجویان و متخصصان جوانی که به دنبال ورود به حوزه‌های تحقیقاتی هستند سودمند است. کارشناسان تجربیات عملی خود را آموزش می‌دهند. محتوایی که در اینوتکس رد و بدل می‌شود عموماً به راحتی در محیط‌های آموزشی سنتی در دسترس نیست، در نتیجه کیفیت کلی آموزش علمی در ایران نیز افزایش پیدا می‌کند.

افزایش همکاری بین دانشمندان

یکی از کمک‌های اینوتکس به سپهر علمی در ایران، گرد هم آوردنِ مغزهای متفکر رشته‌های مختلف علمی است. در کارگاه‌ها، سمینارها و میزگردهای این رویداد افراد شاخص و کارشناسان داخلی و بین‌المللی حضور دارند که فرصت خوبی را برای علاقه‌مندان فراهم می‌کند تا مستقیماً با همکاران خود در زمینه‌های علمی ارتباط بگیرند.

چنین تعاملاتی برای تبادل ایده‌ها کلیدی است و می‌تواند منجر به پروژه‌های تحقیقاتی پیشگامانه شود. برای مثال سمیناری راجع به فناوری‌های تجدیدپذیر می‌تواند محققان انرژی خورشیدی را با کارشناسان دیگر مرتبط کند و منجر به همکاری‌هایی شود که بهره‌وری این فناوری را متناسب با شرایط آب‌وهوایی کشور افزایش دهد.

نمایش نوآوری‌های داخلی

اینوتکس همچنین به عنوان کانونی برای نمایش استعدادها و نوآوری‌های علمی کشور به جهانیان عمل می‌کند. این رویداد با منعکس کردن فناوری‌ها و تحقیقات داخلی، به بهبود دیدگاه بین‌المللی نسبت توانمندی‌های علمی ایران می‌تواند کمک کند. این امر نه تنها برای جذب علاقه‌مندان و سرمایه‌گذاری جهانی ضروری است، بلکه به ایجاد غرور ملی و انگیزه در میان دانشمندان جوان کشور کمک می‌کند.

دستاوردهای به نمایش درآمده در اینوتکس می‌تواند به راه‌حل‌های عملی برای رسیدگی به چالش‌های ملی و منطقه‌ای، مانند کمبود آب و بهره‌وری انرژی منجر شود. این راهکارها نه تنها به پاسخ‌دهی علمی به نیازهای بومی می‌انجامد، بلکه سهم ایران را در بحث‌های فناورانه جهانی مسجل می‌کند.

حمایت از فرهنگ علم و نوآوری

اینوتکس می‌تواند فرهنگ علم و نوآوری را در ایران بپروراند و روحیه تحقیق و حل مسئله را در بین محققان و عموم مردم شدت بخشد. رویدادهایی از این دست از چهره خشک علم آشنا‌زدایی می‌کنند و آن را برای جوانان جذاب جلوه می‌دهد. همچنین به پرورش نسل بعدی دانشمندان ایرانی کمک می‌کنند.

در مجموع این رویداد یک کاتالیزور برای پیشرفت علمی در ایران است که تحقیق و توسعه را شتاب می‌دهد، همکاری‌ها را می‌افزاید، آموزش را تقویت می‌کند، مهارت‌ها را بهبود می‌بخشد، نوآوری‌های ایرانی را به نمایش می‌گذارد و در نهایت از فرهنگ پویای علم و نوآوری حمایت می‌کند.  

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت تزریق فناوری به چرخه سنتی معدن
  • اطلس زیرساخت‌های زیست‌بوم نوآوری کشور طراحی شد
  • حمایت صندوق نوآوری از شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاهی
  • اینوتکس ۲۰۲۴ میزبان ۳ نوآوری ایرانی
  • یادداشت| اینوتکس؛ صحنه‌ای جهانی برای نوآوری ایرانی
  • تبدیل جزیره قشم به قطب نوآوری و فناوری
  • نقش آفرینی جزیره نوآور قشم در دیپلماسی فناوری و نوآوری در سطح بین المللی
  • جزیره قشم به قطب نوآوری و فناوری تبدیل می‌شود
  • جزیره قشم به جزیره نوآور کشور تبدیل می‌شود
  • لحظه شروع درگیری خونین هفته گذشته نازی‎‌آباد | فیلم‌های دوربین مداربسته را ببینید